Hogyan is lettünk sajtkészítők?
A történetünk gyógytornász és borász múlttal kezdődött, bár akkor még nem is sejtettük, a gyerekek mellett otthon belevágtunk a sajtkészítés világába. Gomolyával kezdtük, majd trappista típusú házi sajtokkal folytattuk. A fordulópont egy nemesvámosi műhely kapcsán jött el, ahol megismerkedhettünk ezzel a csodálatos mesterséggel.
Immáron Veszprémben, Csóka Sajtműhelyünkben friss gomolya, parenyica típusú, illetve érlelt sajtok készítésére specializálódtunk. Szenvedélyünk a kísérletezés és célunk az értékteremtés. Ha te is a természetes ízek és a termelői sajtok híve vagy, akkor örömmel várunk téged!
Csóka Rebeka és Kropf Endre
Kapcsolat
- +36 20 / 445 7320
Elérhetőség
Veszprémben:
Csütörtök 15:00-18:00 a műhelyünkben (Pápai út 17.)
Nemesvámoson:
H-P 8:00-16:00
A nemesvámosi rendeléseket a Pepo Papa boltjában lehet átvenni (Muskátli u. 13.)
Nemesvámos Vásári Vígasságok ősztől tavaszig
